Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild av ålderstigna olivträd...


Sentens - Tvekluvet

Skyggar människan inför dig
har du antingen skrivit en bra dikt -
eller har dålig andedräkt.




Övriga genrer (Aforism) av vera gade VIP
Läst 489 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-02-07 11:18

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
... bilden på sidan är lita smal, eller äro mina ögon en aning skumma, säg gäller aforismen mig eller någon annan. - grattis - vrider mig
2010-02-07

  thyra
Skrattar gott och har borstat tänderna!
2010-02-07

  Tera
hahaha...dagens första skratt kära du..


psst..jag går och borstar tänderna...
2010-02-07

  pretender
Haha, den här var bra!
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP