Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trop tard

vaggar din förtvivlan stilla i min famn
vill bära den från dig
låta dig vila
från tanken
och hyssja din sorg
låta den dunsta till ånga från hårigt bröst
se tiden skilja dina ögons salt och vatten




Fri vers av IaK
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-07 17:49



Bookmark and Share


    prima donna
et trés jolie...
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

IaK