Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hullingar

jag vill följa
utan att grumla
vad jag möter i livets lopp

jag vill vandra
utan att tumla
över skönhetens spirande hopp



men det smutsiga vattnet
är strömmen
som flöt kring min skitiga kropp

den födande blomman
och drömmen
är död med min fot på dess knopp




Bunden vers (Rim) av IaK
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-06 11:19



Bookmark and Share


  Maiah VIP
gillar...
2010-02-07

  Tera
tkr om...både dikt och titeln..
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

IaK