Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör det älskling förgyll min söndag !

Det som sträcker
mina ben
är längden
av mitt
osynliga
självförtroende

Om två par lampor
lyser
lika starkt
i mörkret
som en
då är den ensamma
stark

Svarta kulisser
innanför
ögonlock
är allt annat än
en barnsång

Sväng dina höfter
baby
ingen annan kan göra
det
för dig
och rytmen
i männens ögon
påminner
om
en ostoppbar karusell

Swing
for me
swing
for me




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-07 19:27



Bookmark and Share


    prima donna
gillar första raderna...skarpt
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan