Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att sakna något.


Fan fan fan, det skulle vara du.

Fan fan fan, det skulle vara du.
En dov melodi i örats slut.
Mörkt ljus i ett evigt brus av de blåaste toner.
Saknad av närhet. Ömhet mot min vita hy.
Silkeslena skuggor i de vackraste kurvor.
Kan du få mig att känna mig vacker igen?
Med din hand vilandes längst med min haka och kind.
Fan fan fan, det skulle vara du.
Som försvann i de rödaste kyssar.
Och fick tiden att stå still.
Kan du få mig att känna mig vacker igen?
Eller tonar allt ut i ett evigt brus av de blåaste toner?




Fri vers av Makrills
Läst 546 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-07 20:25



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Wow! Vilket flyt, vilken rytm i orden. Nästan som om jag kan läsa den i ett andetag.
Lycklig denna "du" som får en sådan kärleksdikt skriven till sig.
Kram Matsman
2010-02-12

  Glensan
Text där tempot går sakta sen
accelererar sen sakta igen osv.

Härliga ord fint sammavävda

och orden...

"Kan du få mig att känna mig vacker igen?"

Allt står i betraktarens ögon, alla är vackra
får någon, det bästa är att tycka man själv
är vacker men med sans och respekt.

Jag tycker DU är vacker!!!
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Makrills
Makrills