Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att lämna någon man älskar.


Jag kan inte räkna

Jag kan inte räkna alla de gånger.
Jag skrivit.
Raderat.
Alla de gånger.
Jag lyft luren.
Numrerat och tryckt av.
Jag kan inte räkna alla tårar.
Som passerat.
Tårkanaler.
Ristade djupt i kinden.
Jag kan inte räkna alla sömnlösa nätter.
Av tankar.
Av längtan.
Men framför allt.
Så kan jag inte räkna.
Alla de gånger som du faktiskt.
Gjorde mig lycklig.




Fri vers av Makrills
Läst 543 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-24 20:53



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Så vackert, så vackert, lycklig den som har dig, den som du beskriver så känslofullt! Kram Matsman
2009-08-26

  Glensan
Text som känns äkta
rakt in benmärgen.
Kärlek är lycka och sorg
i blandad kompott.

Men förhoppningsvis
kommer man bara
ihåg det lyckliga

Fint poetat med stor känsla
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Makrills
Makrills