Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom rör mig

Dina händer kan väl leka att min rygg är en skridskoplan
En hal hal yta.
Din mun kan väl låtsas som att min mun är en söt söt sommardag
En syrlig o sval känsla.
kom rör mig, kom känn mig, kom till mig
Dina ögon kan väl låtsas att jag är en , vad jag skulle säga, röd kall blomma.
Utan att låtsas vara poetisk, kan du väl se rakt i mig, rakt , långt djupt i mig,
Så gör ja samma sak , långt djupt i dig....
Kom så går vi, dit där ingen är, o fortsätter.




Fri vers av Detärbarajag
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-07 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Detärbarajag