Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn på 90-talet

Kastanjerna
små gula löv
Vart ledde vägen?
Vattenpölar och citronkarameller
Sommarn stod för dörrn
Vintern slog just igen
Hårt
Nya vita streck i vägkanten
Volvo
Saab
Håll mig i handen
Se åt vänster
Se åt höger
Gå aldrig ensam
regn från himmlen
Missionsskyrkans fönster lyser
Rött Trä
Gult Tegel
orange tak
pannkakor, sylt och grädde
parasoll och vaniljglass
galonbyxor en solig förmiddag
Regnet torkar
o det finns inga getingar
För sommarn,
Sommarn hade precis bara börjat




Fri vers av Detärbarajag
Läst 409 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-08 21:49



Bookmark and Share


  IdaCarin
Oj, och jag tycker om denna! Särskilt missionskyrkan. Och parasoll och vaniljglass.
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Detärbarajag