Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkervila, tid

Du försöker, sluta inte, fortsätt
elden är död, tror du,
bär mig, säger du
Jag vet bättre: att du vet bättre

Allt det jag inte kan
Men det jag kan: just nu
en kort stund att dölja dina ögon
ge dig mörkervila, tid

Fortsätt vara till, älskade




Fri vers av Mymlan
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-09 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mymlan