Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräsänder

Klockan ett en solig februaridag
är är snöskuggorna varmblå.

Att vara parkdammsand på vintern:
ruggträngsel, ständigt kalla simfötter.
Oförställd glädje, alldeles ny:
återförening mellan baskertant och bordercollie
utanför konsum.

Höger fot framför vänster, tvärtom, upprepa.
Andas in vinterljuset.




Fri vers av Mymlan
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-09 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mymlan