Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag räcker inte


du spelar kärlek som du spelar monopol

med investeringar på alla möjliga olika delar av spelplanen

bara för att färger är vackra




Fri vers av Vägskylt
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-09 17:34



Bookmark and Share


    Jygri
Fantastiskt hur väl du porträtterar en person med en så vardaglig liknelse och så få ord. Riktigt snyggt. :)
2010-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Vägskylt