Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på besök

du ringde inte på min dörr imorse
jag var inte ens hemma, men
du klev in ändå
nu är det katter på mina väggar
du har målat lila blått och grönt
utan penslar
Varför gör du alltid såhär?
undrar jag långsamt
tyst för att inte spilla chai över dina ben
du sparkar upp i luften
du gnolar för dig själv
smilar finurligt när du vänder dig om
med purrande, väsande röster
runt om i rummet
vänder ni alla er om

jag vaknar med fjärilar i magen som
kanske egentligen är katter
helt omringad av färgerna
törstig
en aning rastlös
och undrar fortfarande
långsamt




Fri vers av Vägskylt
Läst 473 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-16 00:15



Bookmark and Share


  Yeti
ghaa, jag får bara en massa fina färger i huvudet av den här :)
2008-06-25

  Noname
Altså. Du är EXTREMT bra på detta, må jag säga. Sättet att skriva får en att fortsätta läsa nästan oavsätt vad det skulle handla om. När man dessutom blandar det med en finurlig handling blir det - Klockrent. Ta åt dig av detta - Det är lite som en kommentar på alla dina texter samtidigt.
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Vägskylt