Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din Svarta Bok

det var verkligen skit att du dog
jag gillade ju dig
du var så jävla konstig, tyckte alla
men så jävla rolig, tyckte jag

älskade verkligen våra fikor
vi snackade skit om folk
generaliserade subkulturer utan att skämmas

du hade en liten bok med elaka fakta om folk du kände
som du skulle använda mot dem då de vände sig mot dig

du berättade betryggande att jag inte fanns i den boken
...än

du var så härligt paranoid




Fri vers av twekko
Läst 235 gånger
Publicerad 2010-02-10 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

twekko