Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

repris




Innanför grymheten




Världen badar i ett falskt ljus
Människor famlar i kramp
Själen är ett sjunket Atlantis

Jag kysser djävulens hjärta
med all min ömhet & sanning
& han skriker till av smärta

Han slår på sin trumma
försöker få mej att stänga av
men jag är väl förtöjd i Gud

Ljuset
& mörkret växer idag
Folk somnar & vaknar
Innanför grymheten gror en sång.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-10 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP