Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 2 3

Ett, två, tre
Ingenting kan få mig att le
efter det jag sett

Fyra, fem
Utan hem
och allt förlorat
ensam och utsatt

Sex, sju, åtta
Att skratta, vore att spotta
dem rakt i ansiktet

Nio, tio
Som att inte sörja min förlorade trio
syskon,
de tog från mig igår.

Det förblir alltid oläkta sår
efter det jag upplevde igår
och såg

Ett, två, tre
Ingenting kan få mig att le
igen




Fri vers av emelierockler
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-11 00:56



Bookmark and Share


  Lady Alassa
påhittigt att utnyttja ringens nedräkning för att beskriva något som inte kan vara annat än slutgiltigt
2010-02-11

  Paulus Johannes Allaverdi
en annorlunda text som var värd att läsa!

bra jobbat!
2010-02-11

  peter markurth
bra
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

emelierockler
emelierockler