Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel

Det sista jag vill är att vara ensam. Mitt hjärta behöver någons själ, så har det alltid varit. Det var inte för trettio månader sedan, det var först när du tog andan ur mig, genom att visa mig att din själ var precis lika söndertrasad som min egen, jag förstod att jag älskade dig. Då gick det upp för mig att din själ behövde mitt hjärta och att min själ behövde ditt. Och under månaders klistrande och tejpande så lyckades du laga mig. Du spacklade ihop groparna i mitt hjärta och du strödde magiskt stoff över min själ och jag läkte. Jag älskade dig utan gränser, ändå lämnade du mig. Du sa att det fanns fler trasiga själar där ute, du sa att det var ditt jobb.


Det kändes som att jag gick sönder igen, men så påmindes jag om allt du lärt mig. Jag kunde numera andas genom mina egna lungor, jag kunde numera stå på mina egna ben. Jag klarade att vara ensam.


Ibland undrar jag om du var en ängel.




Fri vers av emelierockler
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-01 00:06



Bookmark and Share


  vargtass
jättefin text =)
2010-11-01

  peter markurth
man vill ej, men ändå=man föds och dör ensamen, däremellan finns total frihet om man vill, gillade denna text, får mig att tänka
2010-11-01

  peter markurth
bra
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

emelierockler
emelierockler