Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NEGATIV ( obs inte ett sådant man framkallar film med )

Bluesen slår
som en hård
käftsmäll
mot asfalt

Det finns en
skatt
vid regnbågens slut
restskatt

Huset
är ostädat
inuti
fryser
flugorna
till
is
i sommarvärmen

Ingen har någonsin rökat
alla dör
i
kol
och då är det optimistiskt sagt

Jorden
är ett tomtebloss
och
tändstickan
är tänd




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-11 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan