Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var är vi egentligen påväg?


En halv planet

kapstaden kapitulerar,

väster segrar.

bombay bombaderas,

balansen raseras.

Framåt framåt! skriker soldater likväl civila,

ingen tid att tvivla.

Bort bort! med ondskan skanderar ledare,

medhåll från sina arbetare.

tårar av blod och svett,

spills för vår orätt.

FRAMÅT och BORT med ondska och nya tag,

hör jag.

"FÖR VÅRT LIV FÖR VÅR VINNING!"

vänder jag vapnet mot egen tinning.




Fri vers av SmokingKoalaBears
Läst 279 gånger
Publicerad 2010-02-11 22:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Friskt vågat, hälften vunnet.
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

SmokingKoalaBears
SmokingKoalaBears