Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hopp är små ting

en allé,
spikrak och nykter som morgonen,
polerad is skapar osäker gång

En silhuett med glöd i handen
fick han nog och chansade på
hurtighet?

gruset skrapar

ögonen är blanka gravstenar


han hör inte fåglarna -
solens nyfunna värme

han chansar igen,
ingen hade ringt




Fri vers av OHMR
Läst 292 gånger
Publicerad 2010-02-12 03:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OHMR