Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tunnelbana och gata

tunnelbanans dova dån
vi är vana

marken är att se,
fångade blickar är sällsynta
dessa dagar

vad vacker hon var,
såg hon mig?


himlen har lagt locket på,
stackars arkitekter




Fri vers av OHMR
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-12 03:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OHMR