Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av värde

Svett blod
och dårar
livet är en skaplig blandning
av
ros och ris
som kladdar fast på
golvet

Ölen läker
alla sår
men efter vinter kommer
vår
och då
blir allt det
osynliga
diskutabelt
i solsken

Öronmärkt
i ögonvrån
ser det helt okej ut

Spegla
dig själv
du kanske finner något




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-12 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan