Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre apor

Ytskiktet
tätnar
människor
vill helt enkelt
inte
avmaskera sig
nuförtiden

Modet är
ogenomträngligt
asfalten hårdar
runt
hjärta
och kön

Barn kommer inte
att födas
i framtiden

Dinosaurernas vrål
hörs tydligare
och tydligare

och
du och jag
dricker
vitt vin




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-12 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan