Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte bara en dum, kåt brud

Han satt och slog med fingrarna på bordet. Sneglade lite snabbt på sin klocka. Timvisaren stod på åttan. Han började bli skraj, vart fan höll hon hus? Han har suttit här i över en timme nu och servitristerna gav honom medlidande blickar gång på gång. De trodde förmodligen att han hade fått dissen. Men det hade han inte. Han fick aldrig dissen. Man sa bara inte nej till honom.

Så entrade hon rummet. Alla stannade upp. Kollade på henne. Hon log brett och gick med bestämda steg mot hans bord. Nu var de inte så katiga va, servitriserna? När han hade stans snyggaste brud på andra sidan bordet. Åh vad han älskade att folk tittade. Han log nöjt inombords. Undra hur den här unga tjejen var? Vild? Svår? Han funderade länge under middagen. Hon åt, till skillnad från de andra som bara petade i maten. Han lade alltid märkte till det.

Klockan var över tolv när de betalade notan. Lagom berusade gick dem genom staden. När hon inte såg, betraktade han henne. Och en sak kunde han konstatera, hon var inte bara ett ligg. Han ville känna henne, lyssna på henne, kyssa henne, hålla om henne. Inte bara knulla. Som alltid annars var hans mål.

Hon var något annat. Inte bara en dum, kåt brud.




Fri vers av emelierockler
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-12 20:48



Bookmark and Share


    tramp
underbar, sådära på riktigt som jag vill ha de !

applåd !
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

emelierockler
emelierockler