Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Crazy in love

Det kokar i mig. Fyfan för dig din jävla fitta.

I mina skyhöga klackar går jag knivskarpt med bestämda steg likt Beyoncé i "Crazy in love". Nu jävlar.

"Vad fan håller du på med!?" spottar jag dig rakt i ansiktet. Du ser förvånad ut. "Men.. Heeeeeeej älskling.." får du fram. Men jag hör skammen i din röst så väl. På en millisekund knuffar du bort horan du har i knät. "Meeen?!" skriker hon till. "Vafan Danne?!" Du ger henne en ogillade blick i ett försök att visa mig din oskyldighet. "Jag kan förklara..." försvarar du dig. "Förklara?" säger jag och höjer ögonbrynen. "Jag har fått nog av det här, fattar du?"

Jag tar tag i champagneflaskan du beställt in, den finaste dem har, och häller den över dig. "Dra åt helvete" ler jag slugt och drar tag i närmaste möjliga, som råkar vara din bästa vän, och trycker upp honom mot väggen och hånglar upp honom. Lustigt nog, gör han inget motstånd, utan kysser mig intensivt tillbaka. Och där sitter du, chockad, och för en sekund tror jag att dina ögon ska ploppa ut.

Okej, nu räcker det. Snart börjar han väl stöna i mitt öra. Jag drar mig från hans grepp och slår till honom över ansiktet. "Släpp mig äckel!". Jag vänder mig om, och märker att hela baren sett insidenten. Det känns ljuvligt. Idiot.




Fri vers av emelierockler
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-12 20:56



Bookmark and Share


  Uppfångad
Detta var bara så grymt

Jag är livrädd

bra skrivet!!
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

emelierockler
emelierockler