Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döende på grund av saknad

Tystnaden smyger omkring mig
Väggarna kryper närmre
Tankarna riktas till dig
Hjärnan fungerar allt sämre

Sängen är kall och främmande
Solen förlorar sin glans
Vinden viskar något skrämmande
Tårar kommer från ingenstans

En värld av hatiska varelser
Som jag aldrig trodde fanns
Hotar mig med förbannelser
Jag sjunker i sorgens trans

Misstankar som jag inte kan utstå
Allt på grund av att jag saknar dig så
Kom tillbaka, du borde aldrig gå ut
Se vad som händer med mig efter endast en minut!




Fri vers av Ksenia
Läst 461 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-12 21:09



Bookmark and Share


  stefan.g
Väl beskrivet.
2010-02-12

  Uppfångad
Bra slut!
det knyter ihop allt på ett så lättgreppat sätt
bravo!
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Ksenia
Ksenia