Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

Här finns ingen kärlek kvar
du har tagit allt

Jag såg på dig med tindrande ögon
tills du såg på mig i vrede

Jag som trodde så mycket
Jag som födde dina barn

Här finns ingen kärlek kvar
dina slag har tagit allt

Här finns bara rädslan kvar




Fri vers av AnnaH
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-13 00:45



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Rädslan känns så långt. Jag tycker du skrivit så klart och rakt. Jag kan inte låta bli att läsa trots att jag far illa vid tanken på den utsatta.

Applåder.
2010-02-13

  Nina Nightwish VIP
Jag ryser, det sticker i hjärtat av din rädsla.. Bra text..
2010-02-13

  Elin Skogsberg
smärtsamt rak och ren om någonting fruktansvärt.
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

AnnaH
AnnaH