Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett stråk av sorg

Älskade

Sorgen äter upp ditt inre
inte konstigt
döttrar och söner ska inte begravas

Stråk av sorg i dina ögon
finns alltid där
inte konstigt

Älskad dotter är borta
att hon är död kan du inte säga
Älskad dotter är borta

Älskade
sluta aldrig att gråta hos mig







Fri vers av AnnaH
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-14 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaH
AnnaH