Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du stinker...

För varje famn jag landat i
Vill jag klippa bort en tå
För varje andetag du lagt mot min kind
Vill jag skrika
Håll käften
Du stinker...

(fortsättning följer.. möjligtvis)

[ 13 februari 2010 ]




Fri vers av Kian Nesca
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-13 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kian Nesca
Kian Nesca