Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom så reser vi oss ur askan innan någon annan dricker från flaskan

Tiden springer
iväg med
minnesluckor
och
nätter som
slutade
med
en spya
i återvändsgränden

Vi bär med
oss
kalla fötter
varma tankar
vem är det som bankar
på rostiga grytlock ?

Släpp ut
oss
det är vinter
men vi har klätt
oss varmt
och vi lovar att vara hemma
innan adressändringen
är ett faktum

Smaskiga detaljer
är bättre
än kaffe och kaka

/ vi springer
och än är
loppet
inte
kört

Push forward
dont rewind




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-13 14:49



Bookmark and Share


  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
"push forward
don't rewind"

ger sammanhang och kontext till allt det andra. Snyggt sätt att knyta ihop på.
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan