Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solokyss

Maktlösa
maktutövare
sväljer sin
egen saliv

/ solokyss
och frostdöd

Tågen är överfyllda
närsomhelst
kan allting
spåra ur

Ropen ska
skalla
orgasmer
åt alla
doften
sprider
sig
över staden,
lustgas

Katastrofer
lurar
bakom öronen
på varje räv
och numer
ochså
i armanikostym

Något brinner
inne
och huset är tomt

Is i glaset
under tiden
som
du
dör i öknen

Empatilösa ögon
strålar inte
i mörker




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-13 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan