Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två kämpare

Dom är två stycken
som kämpar

Tändstickor bräcks i sönder
kaffe kokas i mängder

Alldeles för trött
för rock
och snart ger dom upp
mina stackars
ögonlock




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 195 gånger
Publicerad 2005-10-31 16:34



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Så kan det va ibland,
ögonlocken lever ett
eget liv..
Sött skrivet.
2005-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan