Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brukar inte skriva på svenska, men ska försöka


Det regnar i min själ

Ett medelande till er.
Till er som inte inte förstår.
Att ett liv.
En person.
Ett en människa.
Inte går att ändra.
Ändra kläder.
Ändra vänner.
Men vad ni än gör.
så är det samma personligthet.
Samma innre kännslor.
Men det visas nästan aldrig.
Då står jag stark.
Jag står imot er.
All er skit.
Alla era åsikter.
jag är jag! och det ska fan ingen ändra på,


Tack till alla mina vänners som respekterar den jag är <3




Fri vers av Joakim Lindvåg
Läst 367 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-14 06:07



Bookmark and Share


    Flizc
Bra skrivet ^^
2010-08-18

  Nina Nightwish VIP
Bra skrivet, man ska stå på sig!
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Joakim Lindvåg
Joakim Lindvåg