Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla smärtans dag

Insert
delete

Med en leopards
snabbhet
tuggas
nästa
offer

I hennes
hand
ett blodigt hjärta
och folk stannar
till
en sekund,
ett sms
måste besvaras

Prioritering

Han
kan inte gå
han frös fast
i köket
försäkringsbolaget
täcker
inte
upp
förlorad
arbetsinkomst

Page up
page
d
o
w
n

I helvetet
brinner
dom godtrogna

Mannen
slickar sina
sår
på bästa sändningstid
han är
själv
i lägenheten
och alla
levande ljus har brunnit ut

Innekatten
vill ut

Krossade
framtidsdrömmar
skär
som glas
mot handled

Grattis




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-14 11:39



Bookmark and Share


  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Ironiskt, sarkastiskt, smärtsamt. AJ.
Gillar texten i sin helhet.
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan