Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar att låta all musik handla om dig



Vi låter universum tråka ut oss
och båtar rullar förbi
bara i en helt annan takt än våra liv
Så blunda ett tag, det brukar hjälpa ibland
Det bästa låter oss ändå alltid vänta till förmån för drömmarna
för jag vet nu att man inte kan lura hjärtat

För mig skulle du kunna vara hela min framtid
det är det läskigaste jag någonsin tänkt
och jag viskade det till dig en kväll
när du koncentrerade dig på något annat än mig
Jag vet inte om du minns hur jag såg ut

Du såg ut att lukta himmelskt
som att jag skulle vilja hålla fast dig mot en vägg
och borra in näsan i din halsgrop
Och som att luggen var alldeles nytorkad
för att du sovit med blött hår
Jag tittar alltid så på dig
som att fantasin håller mig i handen

Kanske är du rebellen som aldrig kommer bli något
och kanske förvandlar baskern mig till en fransk spion
Men det finns tusen sanningar





och du är en




Fri vers av Anaa
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-14 14:35



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
slutet
2010-02-15

    tehdog
och du är en!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
2010-02-14

  Jeny
åh, fint annavännen <3
2010-02-14

    Jygri
Fantastiskt vackert. Innehåller både vardagliga beskrivningar och mer poetiska utsvävningar, det gillar jag; finns en förankring i verkligheten där, för att inte tala om känslor som talar till en. Bara titeln är simpel men säger så mycket. <3
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Anaa
Anaa