Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att villja stanna i nuet som blev "då" innan du ens hinner blinka. Snälla Fröken UR, spring inte iväg med oss.


Bön till Fröken UR.

Och när vi äntligen stannat till i vårt egna Universum, så börjar allt om från början. Väl är väll det, ropar tiden, som fortsätter att gå i en panikartad hastighet. Men vi andas fortfarande inte ut den luft som ögonblicket givit oss.
Tiden får panik och springer.

Färgen i våra ansikten förändras, och snart är vi lika blåa som allt annat.

Tiden ser sig inte om.

Och vi faller till marken igen, och igen och igen.


- Snälla Fröken UR, spring inte iväg med oss.




Fri vers (Fri form) av Ingentinget
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-14 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingentinget
Ingentinget