Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perspektiv på liv

Jag är snygg som fan
men det syns inte på utsidan

Jag är ängslig och
orolig
men det syns bara

insidan

Jag ser utifrån ett sidoperspektiv

min omgivning




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 201 gånger
Publicerad 2005-10-31 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan