Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre steg i stillastående

Det som
för
oss framåt

Håller fötterna
på jorden

Kör
försiktigt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-15 07:36



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Perfekt uppmaning för att förbättra säkerheten i trafiken Bra! Kort och kärnfullt.
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan