Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är nog en vata

Sylten klär
den nyttiga mackan
och blandar upp
lite livslust
i mitt vardagshjul

Är nog en vata
har svårt att fatta
rätta besluten
i rätta minuten

Snön
kommer snart
jag kramar min hand
med framtidslust




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 211 gånger
Publicerad 2005-10-31 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan