Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


En dag i nu tapning

Denna dag en dag som alla andra men
ändå inte Denna dag och denna dag men
Om man bara viste nå´t om denna dag.
men en dag jag vet

Om du bara var som innan oskyldig
Innan allt blev fel, Innan du blev dom gäng
Innan allt förändrades, Innan vi blev
Innan jag blev själv.

Jag minns en dag, en dag ,Då allt förblev fel
Då allt förändrades, Då allt blev skit, Skit
Jag minns ljus Så vackert ,Så oskyldigt men
Då allt blev mörkt så

Men nu ser jag bara mörkret Överallt
vet ej var jag är, eller hur stort det är
Jag vet ingenting, allt är så mörkt så mörkt
vet inte vad jag

Ty allt är så hemskt, Ty om du var hos mig
Ty då hade jag sett, Ty vad jag saknar
Ty vad det är mörkt, Ty jag vill se igen
Ty vad jag saknar

Ty vad det är mörkt, Ty vad jag saknar ljus
Tänk om allt var lätt, Tänk om allt var som för
Tänk om du var här, om allt inte var mörkt
Tänk om allt var ljust.




Fri vers (Prosapoesi) av Ohlin
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-15 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ohlin
Ohlin