Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Förstå

FÖRSTÅ
Om du bara förstår att jag saknar dig så.
Jag dig aldrig glöma du kanske först.
Mitt liv blev mycket ljusare när du kom.
Och mörkare när du gick.




Fri vers av Ohlin
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-30 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ohlin
Ohlin