Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Real mail

Jag är ett
frimärke
utan kändisstatus

För
brevbäraren
är jag
bara en symbol
för
jobb

Men det jag
bär fram
har ett värde

Bortom
naturlagarna




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-15 21:36



Bookmark and Share


  Rolfsdotter
Gillar den här, bra!
2010-02-19

  Rolfsdotter
Gillar den här, bra!
2010-02-19

  Uppfångad
Väldigt smart sak att skriva om,
(varför kom inte jag på det)
bravo!!
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan