Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
".. jag är ganska din.."


Du är min



Jag vill skriva en fin dikt

som beskriver det jag känner för dig.


Jag får inte ut något.

Jag vet inte vad alla dessa känslor heter.

Vad känner jag?


Kan inte sätta ord på det.


Känner mig handikappad -
På ett bra sätt.




Fri vers av hejkatt
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-17 17:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Något kom i alla fall ut.
Helt uttryckslös är du inte.
2010-02-19

  greajt
klockrent
och wow
bRa
2010-02-18

  sellout
gillar slutet, bra skrivet!
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

hejkatt