Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Off.


Var försvann du?

Du som visste vad du ville bli.

Du som inte tog åt dig dumma ord.

Du som sa emot även när du hade fel.

Du med ögonen som glittrade när du log.

Du som var så säker på att du kunde flyga.

Vart tog du vägen?

Har jag tappat bort dig?






Var försvann jag?




Fri vers av hejkatt
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-04 17:49



Bookmark and Share


  Ingrid Ottosson Losell
Påminner mej om bästisen i småskolan
som jag så gärna skulle vilja träffa igen.
Var blev hon av?
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

hejkatt