Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fars visa

Om du ser mig fundera, tungt tankfullt med blicken lyft
Då ska du veta mina tankar då vandrar
Frågor om varför vi rör oss och vad om hörnet där trampar
Men bland dessa tankar finns tankar om dig
Vem du är och blir, och vart du går efter mig




Fri vers av Lassander
Läst 140 gånger
Publicerad 2010-02-18 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lassander
Lassander