Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag faller

Håll om mig hårt
låt mig
få falla
en stund

lägg din panna
mot min
dra fingrar
mjuka
genom mitt hår

kyss det salta
från mina kinder

låt dina
läppar
andas
viska
tröst
mot min hals

håll om mig hårt
innerligt
mjukt
starkt
för mig

släpp inte taget
när jag faller.




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 476 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-02-18 17:17



Bookmark and Share


  Skymning Blå VIP
Bra skrivet med få ord.
Man hoppas att det alltid skall finnas
någon där när man faller.
Spelar ingen roll vem är eller
vilken ryggsäck man bär på.
Gillas
AE
2010-05-15

  Nina Nightwish
Ååå, så underbar! Gillar denna mkt, bokmärkes:)
2010-04-27

  En strimma av guld
En vacker och ödmjuk önskan om att "släpp inte taget
när jag faller."

Denna dikt är så fin. Ett bokmärke för mig och applåder.

Tycker du har skrivit denna så ömsint och jag kan känna en stark värme och kärlek som du förmedlar så bra. Fint.
2010-03-02

  sommarmoln
Under....
2010-02-21

    sunnanvind
Ömsint, vädjande om närhet då den behövs som mest... Skön läsning!
2010-02-18

  Emme VIP
Jättefin...
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP