Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Secrets of my heart

Ibland skäms jag.
Ibland,
åt mitt hjärtas drömmar,
som speglar min förbjudna kärlek till dig.

Ditt hjärta tillhör ju inte längre mig.
Mitt heller inte dig.

Men ändå.

Vi borde inte.
Vi var dödsdömda redan innan.
Det visste vi.

Men ändå gör vi.

Vi möts bland kärleken i hemlighet.
Kalla det otrohet.
Men vi vet båda, även om tiden inte slår rätt nu,
att vi kommer mötas bland den i frihet,
en dag.




Fri vers av emelierockler
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-18 22:11



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Vackert och fint diktat om tidens obetydelse eller vad tiden är egentligen.. känslor har ingenting med tidens och förnuftets lagar att göra...Sweet.
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

emelierockler
emelierockler