Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snickaren.

Du fyller varje hål
i det inre
med spackel
vitt spackel
säger
Det kommer aldrig bli några sprickor här igen, Edit.
men det blev det ändå
jag såg det
JAG SÅG DET!
det var sprickor igen
och jag grät
Du sade aldrig!
Du sa!
och du kommer igen med ditt
vitspacklade leende,
inte alls så påmålat som det låter,
spacklar
säger
Det kommer aldrig bli några sprickor här igen, Edit.
och jag slutar aldirg tro på dig.

Jag
slutar aldrig
tro
på Dig.




Fri vers av Edit Amanda Larsson
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-18 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edit Amanda Larsson
Edit Amanda Larsson