Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säger du det så menar du det.

Blev du nervös nu igen?
Orolig för din egna orolighet
ytterst ocharmigt måste jag säga
ytterst ocharmigt

SVÄLG SKAMMEN!
(gör något du aldrig skulle göra, var någon du aldrig kommer vara)
säg
jag är vacker
för det ju charmigt
gör oss stolta

Din sanning är liten
smutsig
och otacksam
SVÄLG DEN säger jag
uttala vad det står
LÄS!!
Vecko Revyn sid. 5 rad 7
jag är vacker och jag duger
det var väl inte så svårt?

men vad spelar orden för roll
när sanningen är en annan
vad spelar handlingen för roll
när sanningen är gömd
när stoltheten inte är en framgång i en flickas självsäkerhet
utan ett par ord
för att slippas sättas i
självömkanshörnet


du säger
jag är vacker
jag är vacker
jag är vacker
jag är vacker
jag är vacker
jag är vacker
jag är vacker
jag är vacker
jag är värdig

men vad spelar det för roll
vad orden säger
när den osynliga känslan ändå är kvar

men..




Fri vers av Edit Amanda Larsson
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-19 23:14



Bookmark and Share


  Robin V
Mycket bra!
2011-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Edit Amanda Larsson
Edit Amanda Larsson