Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem ?

Skönhet
ligger i betraktarens öga
och vem bestämmer
vad som är fult ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 243 gånger
Publicerad 2005-11-01 10:03



Bookmark and Share


  Wretling
Du, och jag..för alla har sin egna smak:)
2005-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan