Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här, jag blev inspirerad av Thyra


Stadsparken

nedtyngd parkbänk

behöver vila trötta ben

vårsolslängtan

100219




Fri vers av sajo
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-19 06:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, den längtan är oerhört stark.
2010-02-19

  anita VIP
Fin dikt.
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

sajo